Webhosting

Een mooie website heeft natuurlijk ook een stabiele en sneller webhost nodig. Dat is waarom wij ook hosting pakketten aanbieden.

Alle prijzen zijn per maand. Staat jouw optie er niet tussen? Neem contact met ons op.

Zorg ervoor dat jouw website razendsnel is

Uit onderzoek van Google blijkt dat de bijna alle mensen een website verlaten als deze niet binnen 3 seconden volledig geladen is. Zorg ervoor dat jouw website wel snel laad en behoud je klanten. Kies daarom voor onze hosting.

24/7 Support

Heb je een problemen of kom je ergens niet uit? Wees gerust wij helpen jou met onze 24/7 support lijn. Dag en nacht staan wij voor jou klaar om je uit de brand te helpen.

Vertrouwd door merken wereldwijd

Ons klantenbestand bestaat uit veel kleine en grote merken die zijn gevestigd op diverse locaties. Deze merken vertrouwen op onze diensten en services.

Ben jij opzoek naar een nieuwe of betere host voor jouw project? Neem dan eens contact met ons op of praat met een van onze medewerkers via de livechat. Wij kunnen jou wellicht verder helpen.

|

Mijn website had per dag 5.000 unieke bezoekers. De services en expertise van Kalovi hebben mij geholpen om dit aantal omhoog te brengen naar 50.000 unieke bezoekers per dag! Zonder hun was mijn site nooit zo’n success geworden.

– Eigenaar Summon Stone

Laten we samenwerken

Vind je het tijd voor een nieuwe website of wil je jouw huidige website verbeteren zodat je meer resultaten boekt? Laten we dan gaan samenwerken.