Selecteer een pagina
Home » Over Kalovi » Onze Werkwijze

Onze Werkwijze

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk hier dan uitgebreid onze werkwijze. Zo voorkomt u om niet voor verassingen te staan. Heeft u speciale wensen en bent u bang dat deze pagina niet voldoende uw vraag beantwoord? Stuur ons dan gerust een email. Wij helpen u graag.

1. U komt naar ons met uw vraag

Het begint allemaal met uw vraag en uw wensen. Wij vragen aan u wat uw wensen zijn en wat u precies wilt. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag.

2. Wij maken een offerte

Nadat wij duidelijk weten wat u precies wilt gaan wij een offerte voor u maken. Hierin staat exact wat u betaald en waarvoor u betaald. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken voor verborgen kosten.

3. U gaat akkoord met de offerte

Zodra wij het samen eens zijn over de wensen, functionaliteiten en de prijs van uw website gaan wij per direct voor u aan de slag.

4. Design maken

Om misverstanden en tijdverspilling te voorkomen maken wij altijd eerst even een design van hoe uw website er uitgaat zien. Zo weet u precies wat u krijgt. Hier kunt u natuurlijk altijd feedback op geven zodat wij het nog voor u kunnen aanpassen.

5. Design goedgekeurd

Als u het design heeft goedgekeurd gaat het dan toch echt beginnen. Nadat we het samen eens zijn over hoe uw website eruit gaat zien gaan wij aan de slag met het maken van de website.

6. Website wordt gemaakt

Wij zijn druk bezig met het maken van uw website. Deze periode duurt enkele werkdagen.

7. Oplevering website

Na enkele dagen is uw website helemaal klaar voor oplevering. U kunt dan eindelijk genieten van uw prachtige nieuwe website.

Maatwerk

Speciale Projecten 

Voor speciale projecten met unieke wensen en custom features gaan wij een ander traject aan. Dit is geheel afgestemd aan de wensen en eisen van uw project. Echter zijn veel stappen wel het zelfde.

 

Wij proberen ten alle tijden zo duidelijk mogelijk te werken zodat geen van beide partijen voor verassingen komt te staan.

Gratis Website Analyse

Benieuwd of uw huidige website goed scoort? Doe dan de gratis website analyse.

Gratis Offerte Aanvragen

Benieuwd wat een nieuwe website kost? Vraag dan een gratis offerte aan.

Stuur ons een bericht

1 + 14 =