Home » Over Kalovi

Over Kalovi

Kalovi maakt uitsluitend mobiel vriendelijke websites die goed vindbaar zijn op diverse zoekmachines, voornamelijk Google. Op deze manier heeft u niet alleen een mooie website maar ook een goed vindbare website!

Wat wij bieden

Wilt u een professionele website laten maken? Bekijk hier wat wij kunnen betekenen voor u. Heeft u vragen of staat er iets niet tussen? Stuur ons dan een gerust een mailtje. Wij helpen u graag.

Maatwerk

Wij zorgen ervoor dat uw website bij uw bedrijf past. Ook kunnen wij custom features voor u ontwikkelen.

Mobiel Vriendelijk

Alle websites die wij maken zijn mobiel vriendelijk. Hierdoor werkt uw website goed op telefoons en tablets.

Beveiligd

Naast het ontwikkelen van websites zorgen wij er ook voor dat uw website beveiligd is tegen hackers.

Optimalisatie

Snelheid is erg van belang. Daarom zorgen wij ervoor dat uw website binnen 2 seconde laad.

Ervaring

Kalovi heeft al ruim 10 jaar ervaring met het maken van websites. Wij weten dus wat wij doen.

Hoger in Google

Doormiddel van technische SEO toe te passen zorgen wij ervoor dat uw website beter scoort in Google.

Onze werkwijze

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk hier dan uitgebreid onze werkwijze. Zo voorkomt u voor verassingen te staan. Heeft u speciale wensen en bent u bang dat deze pagina niet voldoende uw vraag beantwoord? Stuur ons dan gerust een email. Wij helpen u graag.

1. U komt naar ons met uw vraag

Het begint allemaal met uw vraag en uw wensen. Wij vragen aan u wat uw wensen zijn en wat u precies wilt. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag.

2. Wij maken een offerte

Nadat wij duidelijk weten wat u precies wilt gaan wij een offerte voor u maken. Hierin staat exact wat u betaald en waarvoor u betaald. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken voor verborgen kosten.

3. U gaat akkoord met de offerte

Zodra wij het samen eens zijn over de wensen, functionaliteiten en de prijs van uw website gaan wij per direct voor u aan de slag.

4. Design maken

Om misverstanden en tijdverspilling te voorkomen maken wij altijd eerst even een design van hoe uw website er uitgaat zien. Zo weet u precies wat u krijgt. Hier kunt u natuurlijk altijd feedback op geven zodat wij het nog voor u kunnen aanpassen.

5. Design goedgekeurd

Als u het design heeft goedgekeurd gaat het dan toch echt beginnen. Nadat we het samen eens zijn over hoe uw website eruit gaat zien gaan wij aan de slag met het maken van de website.

6. Website wordt gemaakt

Wij zijn druk bezig met het maken van uw website. Deze periode duurt enkele werkdagen.

7. Oplevering website

Na enkele dagen is uw website helemaal klaar voor oplevering. U kunt dan eindelijk genieten van uw prachtige nieuwe website.

Maatwerk

Speciale Projecten 

Voor speciale projecten met unieke wensen en custom features gaan wij een ander traject aan. Dit is geheel afgestemd aan de wensen en eisen van uw project. Echter zijn veel stappen wel het zelfde.

 

Wij proberen ten alle tijden zo duidelijk mogelijk te werken zodat geen van beide partijen voor verassingen komt te staan.

Waarom Kalovi

Benieuwd waarom u voor Kalovi moet kiezen? Hieronder beschrijven wij wat ons uniek maakt.

Ruim 10 jaar ervaring

Kalovi heeft al ruim 10 jaar ervaring in het maken van diverse websites. Van webwinkels tot simpele one page websites. Zelfs extreem grote projecten waarin alles custom gemaakt moest worden. Kortom wij bezitten de expertise en de ervaring om uw website fantastisch te maken.

Geen gedoe

Bij Kalovi werken wij snel en zijn duidelijk in onze communicatie. Wij overleggen duidelijk met de klant waar we aan werken. U zult ook nooit te maken krijgen met verborgen kosten. U betaald enkel het bedrag wat afgesproken is. U zit ook nergens aan vast.

Groot portfolio

Wij hebben ervaring met grote en bekende klanten. Denk hierbij aan zeer grote auto merken. Als u voor ons kiest kunt u er dus zeker van zijn dat wij professioneel omgaan met u en uw website. Daarnaast houden wij ons erg aan onze werkwijze.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Vaak genoeg zien wij websites die er wel oke uitzien, maar lopen ze erg achter kwa gebruiksvriendelijkheid. En wat heeft u nou aan site die wel mooi is maar niet gebruiksvriendelijk? Gelukkig maken wij websites die uw klanten willen gebruiken. Hierdoor kunt u meer verdienen met uw website.

WordPress experts

Al jaren werken wij met WordPress en zijn er ondertussen ware experts in geworden. Hierdoor kunnen wij nog sneller en beter websites produceren. Gelukkig kunt u met behulp van WordPress gemakkelijk zelf content aanpassen.

Unieke websites

Een website moet natuurlijk bij u en de huisstijl van uw bedrijf passen. Wij nemen hier bij Kalovi gebruiksvriendelijk design erg serieus. U kunt er dus op vertrouwen dat wij iets moois voor u maken wat goed bij u en uw huisstijl aansluit.

Gratis Website Analyse

Benieuwd of uw huidige website goed scoort? Doe dan de gratis website analyse.

Gratis Offerte Aanvragen

Benieuwd wat een nieuwe website kost? Vraag dan een gratis offerte aan.

Stuur ons een bericht

4 + 11 =