Selecteer een pagina
Home » Diensten » Website Verbeteren

Website verbeteren

Een goede website is snel, gebruiksvriendelijk en werkt goed op telefoons en tablets. Wij nemen uw website goed onder de loop om te kijken waar uw website verbeterd kan worden. Benieuwd hoe uw huidige website scoort? Doe de gratis analyse!

Wat wij verbeteren

Benieuwd wat wij precies verbeteren? Hieronder een aantal voorbeelden van wat wij voor uw website kunnen betekenen.

Mobiel Vriendelijk

Is uw website niet mobiel vriendelijk? Wij zetten uw website om in een zeer mobiel vriendelijk website. Zonder dat uw huidige website stijl veranderd wordt.

Razendsnel

Wij optimaliseren bestanden, code, afbeelding en nog veel meer, zodat uw site sneller laadt. Hierdoor blijven klanten langer op uw site en komt uw hoger in Google.

Custom Features

Altijd al iets specifieks willen laten maken? Wij helpen u hierbij. Wij kunnen naadloos custom features implementeren in uw huidige website.

On Page SEO

Iedere pagina is uniek en moet voldoen aan de eisen van Google om goed gevonden te worden. Wij zorgen ervoor dat uw site voldoet aan deze eisen.

Interactief

Wij zorgen ervoor dat uw website interactief is. Zodat klanten langer op uw website blijven of zodat u deze klanten sneller kan omzetten in betalende klanten.

Beveiliging

Veel websites zijn niet veilig en worden slachtoffer van hackers en malware. Wij zorgen ervoor dat uw website goed beveiligd is tegen dit soort praktijken.

Een betere website

Met onze ervaring en expertise kunnen wij uw website verbeteren. Hierdoor zult uw website beter te gebruiken zijn en veel sneller laden. Vervolgens kunt u mooi genieten van een beter klantenbereik en meer omzet.

Veelgestelde vragen

Nog niet helemaal zeker of uw website toe is aan een grote beurt? Misschien dat deze vragen en antwoorden u kunnen helpen.

Waarom zou ik mijn website laten verbeteren?

Net zoals een auto heeft een website ook een weleens een grote beurt nodig. Een website kan door de loop der jaren ouderwets worden en langzaam. Wij lossen al deze problemen op en maken uw website weer razendsnel.

Hoe weet ik of mijn website verbeterd moet worden?

Dat is lastig te zeggen, maar een goede indicatie is als u uw website erg traag vind. Ook is een goede indicatie het bouwjaar van uw website. Een oude website is namelijk niet geoptimaliseerd voor de hedendaagse technologieën.

Wat kost het verbeteren van een website?

Dit is erg afhankelijk van de grote van uw website en hoeveel er verbeterd moet worden. Om een goede indicatie te krijgen van wat uw kosten zouden zijn, raden wij u aan om een gratis offerte aan te vragen.

Hoe lang duurt het voordat mijn website verbeterd is?

Wij streven ernaar om binnen een week de website te leveren. Vaak lukt dit voor het verbeteren van website, echter zijn er altijd enkele grote websites die iets langer duren. Maar een gemiddelde website verbeteren duurt 3 tot 5 werkdagen.

Hoe beveiligen jullie websites?

Wij zorgen ervoor dat hackers niet in uw website kunnen komen. Hierdoor kunnen zij geen bestanden aanpassen of malware op uw website plaatsen. Dit doen wij door een aantal krachtige scripts en plugins en IP Blokkades toe te passen. Ook maken wij voor u backups.

Hoe weet ik of mijn website veilig is?

Ten eerste moet u er zeker van zijn dat al uw velden niet vatbaar zijn voor SQL injecties. Daarnaast is het ook erg belangrijk om IP Blokkades klaar te hebben staan om brute force aanvallen te stoppen.

Gratis Website Analyse

Benieuwd of uw huidige website goed scoort? Doe dan de gratis website analyse.

Gratis Offerte Aanvragen

Benieuwd wat een nieuwe website kost? Vraag dan een gratis offerte aan.

Stuur ons een bericht

15 + 8 =