Home » Diensten » Website Beveiligen

Website beveiligen

Zorg ervoor dat uw website geen slachtoffer wordt van hackers en malware. Wij helpen uw website veilig te maken tegen dit soort praktijken, zodat u met een gerust hart kan genieten van uw website.

Hoe wij websites beveiligen

Hieronder staan enkele manieren hoe wij uw website veiliger kunnen maken tegen bijvoorbeeld: hackers en malware.

Backups Maken

Ten eerste zorgen wij ervoor dat er wekelijks of maandelijks backups worden gemaakt van uw website. Op deze manier heeft u altijd een kopie om terug te zetten, mocht u gehackt zijn.

Veilige Code

Wij bekijken de code van uw website en onderzoeken of deze veilig is. Zo niet, zorgen wij ervoor dat uw code hacker bestendig is. Hierdoor voorkomt u dat u een makkelijk doelwit wordt.

IP Blokkades

Doormiddel van IP Blokkades in te schakelen wordt het voor hackers zeer lastig om brute force aanvallen op uw website uit te voeren. Dit is een cruciale maatregel om uw site veilig te maken.

Updates

Oude websites zijn vaker slachtoffer van hackers omdat de code en plugins niet ge-update zijn. Wij zorgen ervoor dat uw website helemaal up to date is.

Malware Verwijderen

Bent u al slachtoffer van hackers of van malware? Wij doen ons best om uw website zo goed mogelijk terug te zetten naar zijn oorspronkelijke conditie.

Krachtige Plugins

Doormiddel van zeer krachtige plugins verbeteren wij de beveiliging van uw website. Hierdoor hoeft u zich minder zorgen te maken over hackers.

Maak uw website veilig

Laat uw website beveiligen door ons en voorkom dat u gehackt wordt, of dat er malware op uw site wordt geplaatst. Vraag nu gratis een offerte aan om te zien wat het kost om uw website te beveiligen.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u enkele vragen en antwoorden over het beveiligen van websites. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een emailtje. Wij helpen u graag.

Waarom zou ik mijn website beveiligen?

Als uw website slachtoffer wordt van hackers of malware kan dit slechte gevolgen voor u hebben. Klantgegevens kunnen gestolen worden, uw website kan offline gehaald worden of uit Google verwijderd worden.

Hoe weet ik of mijn website veilig is?

Dit kan u controleren door gebruik te maken van verschillende tools. Als u bijvoorbeeld een WordPress website heeft kunt u gebruikmaken van WP Scan.

Hoe weet ik of mijn website gehackt is?

Soms is het duidelijk dat uw website gehackt is, er staan bijvoorbeeld allemaal advertenties of rare plaatjes op uw site. Echter komt het vaak genoeg voor dat uw website verstopte malware bevat waardoor hackers bijvoorbeeld bitcoins minen via uw site. Dit kan lastig zijn om op te sporen.

Wat moet ik doen als mijn website gehackt is?

Als u een backup heeft van uw website is het van uiterst belang dat u deze zo snel mogelijk gebruikt. Heeft u geen backup? Dan zult u de hack handmatig uit uw code of database moeten halen.

Hoelang duurt het om een hack weg te halen?

Een hack verwijderen of een website terug zetten kan soms lang duren. Wij streven ernaar om het binnen 3 tot 5 werkdagen afgehandeld te hebben. Hoe sneller hoe beter.

Hoeveel kost het beveiligen van een website?

De kosten zijn erg afhangend van de grote van de website. Hoe groter de website, denk hierbij aan pagina’s, hoe meer beveiligd moet worden. Wat dus langer duurt. Gelukkig kunnen wij binnen enkele dagen uw website beveiligd hebben.

Gratis Website Analyse

Benieuwd of uw huidige website goed scoort? Doe dan de gratis website analyse.

Gratis Offerte Aanvragen

Benieuwd wat een nieuwe website kost? Vraag dan een gratis offerte aan.

Stuur ons een bericht

6 + 7 =