Home » Diensten

Onze Diensten

Bij Kalovi doen wij alles. Het maken van (WordPress) Website, backups of overzetten van uw domein/email accounts, web hosting of het ontwikkelen van gecompliceerde web applicaties.

Website’s maken

Website nodig? Mooi, want wij maken (WordPress) websites.

Wij houden ons bezig met het maken van eenvoudige WordPress websites tot aan het maken van gecompliceerde realtime web applicaties. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken.

Meer geld verdienen met uw website?

Het is natuurlijk fijn om een mooie website te hebben maar het is fijner om een website te hebben die goed gevonden wordt op Google. Op deze manier verdient u zelf ook meer aan uw website.

Toe aan vernieuwen?

Klaar met uw oude website, of wordt u en uw klanten er moe van dat uw website erg traag is?

Wees gerust wij staan voor u klaar. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw website weer razendsnel wordt. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de website zeer gebruiks- en mobielvriendelijk  wordt.

Website gehackt?

Is uw huidige website gehackt, of wilt u juist uw website beveiligen tegen hackers en malware? Geen probleem met behulp van onze krachtige plugins zorgen wij ervoor dat uw website beveiligd is tegen dit soort rotzooi.

Overige diensten

ICT gerelateerd? Goeie kans dat wij u kunnen helpen.

Naast onze vaste diensten, zoals het maken van websites, houden wij ons eigenlijk met alles bezig omtrent ICT. De kans is groot dat als u een probleem heeft wij het voor u kunnen oplossen.

Gratis Website Analyse

Benieuwd of uw huidige website goed scoort? Doe dan de gratis website analyse.

Gratis Offerte Aanvragen

Benieuwd wat een nieuwe website kost? Vraag dan een gratis offerte aan.

Stuur ons een bericht

12 + 14 =